top of page
  • Algemeen

Afrondingswerkzaamheden Boterdiep op 13 en 14 mei


Vanwege de slechte weersomstandigheden op 30 april en 1 mei heeft de aannemer de werkzaamheden aan het Boterdiep en de Korenstraat die voor dat weekend gepland waren uitgesteld. De ondergrond van de weg was te koud om deze goed te kunnen asfalteren.

De werkzaamheden zijn nu gepland op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei (weekend van Pinksteren). Mocht het dat weekend ook slecht weer zijn dan is het weekend van 21 en 22 mei als reservemoment ingepland.

Om het werk te kunnen uitvoeren is het Boterdiep daarom afgesloten van vrijdagmorgen 13 mei 7:00 tot en met zaterdagavond 14 mei 20:00.

Op de weg komt dan de definitieve deklaag en aan beide kanten van het Boterdiep wordt met rood asfalt een fietsstrook aangebracht. Verder repareert de aannemer ook nog de voetpaden op verschillende plekken.

Het hele Boterdiep is dan klaar voor de feestelijke opening op 28 mei 2016!


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page