top of page
  • Algemeen

Afrondingswerkzaamheden Boterdiep op 13 en 14 mei


Vanwege de slechte weersomstandigheden op 30 april en 1 mei heeft de aannemer de werkzaamheden aan het Boterdiep en de Korenstraat die voor dat weekend gepland waren uitgesteld. De ondergrond van de weg was te koud om deze goed te kunnen asfalteren.

De werkzaamheden zijn nu gepland op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei (weekend van Pinksteren). Mocht het dat weekend ook slecht weer zijn dan is het weekend van 21 en 22 mei als reservemoment ingepland.

Om het werk te kunnen uitvoeren is het Boterdiep daarom afgesloten van vrijdagmorgen 13 mei 7:00 tot en met zaterdagavond 14 mei 20:00.

Op de weg komt dan de definitieve deklaag en aan beide kanten van het Boterdiep wordt met rood asfalt een fietsstrook aangebracht. Verder repareert de aannemer ook nog de voetpaden op verschillende plekken.

Het hele Boterdiep is dan klaar voor de feestelijke opening op 28 mei 2016!


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page