top of page
  • Stieneke en Yvonne

Culinaire Zwerftocht op woensdag 11 mei 2016


Dit jaar organiseren we voor de zestiende keer alweer de Culinaire Zwerftocht. Dit jaar niet, zoals gewoonlijk, op de woensdag vóór Hemelvaart, maar een week erna, omdat de dag voor Hemelvaart op 4 mei valt.

Formule

In plaats van een volledig menu in één restaurant, eet je elke gang in een ander restaurant. Op deze manier kun je op één avond drie verschillende restaurants in de buurt leren kennen. In elk restaurant is een grote tafel voor de culinaire zwervers gereserveerd. Hierdoor eet je bij elke gang samen met andere mensen uit de buurt. In welke restaurants de deelnemers eten, wordt door loting bepaald.

Kosten

De kosten zijn € 25,- voor een volledige driegangenmaaltijd. Voor dit bedrag kun je ervan verzekerd zijn dat de deelnemende restaurants hun beste beentje voor zetten. Op vertoon van je collegekaart of Stadjerspas is de prijs €20 euro. De drankjes zijn niet inbegrepen; deze moet je zelf afrekenen bij het restaurant. Na afloop is het gebruikelijk nog gezellig samen te komen in café de Minnaar, dat is ook voor eigen rekening. Je betaalt op de dag zelf, (contant en gepast!) wanneer je tussen 17:00 en 18:00 de kaarten komt halen in Café de Minnaar, Kleine Rozenstraat 64.

Opgave

Je geeft je van tevoren op via: bestuur@hortusbuurt.nl. De restaurants weten dan tijdig op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Je kunt je in je eentje opgeven of in een groepje van maximaal vier personen. Graag vermelden of je vegetarisch wilt eten en of het restaurant rolstoeltoegankelijk moet zijn.

Tijdschema

17:00-18:00 Kaarten afhalen en betalen

18:30-19:15 Voorgerecht in restaurant 1

19:15-19:30 Wandelen naar restaurant 2

19:30-20:45 Hoofdgerecht in restaurant 2

20:45-21:00 Wandelen naar restaurant 3

21:00-21:45 Nagerecht in restaurant 3

21:45-22:00 Wandelen naar de Minnaar

22:00 Borrel in Café de Minnaar

Klik hier voor de deelnemende restaurants.


17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page