top of page
  • Algemeen

Bewegingscursus voor mensen met Parkinson, MS en reuma


In februari is Dorothée Wortelboer met een eerste serie van 10 lessen bewegings-/danscursus voor mensen met Parkinson, MS en reuma begonnen in het Centrum voor Oude Muziek&Dans aan de Nieuwe Kijk in het Jatstraat. Inmiddels is ze uit het gezellige, kleine zaaltje gegroeid. Sinds 21 april hebben haar wekelijkse lessen een goed onderkomen gevonden in de studio van Club Guy&Roni aan de Akkerstraat.

Voor Groningen zijn deze lessen die ze als gecertificeerd Dance for Health docente geeft uniek: het geeft mensen die aan de bovengenoemde aandoeningen lijden de gelegenheid om op een heel prettige, stimulerende, maar ook ontspannende manier met lichaam en geest bezig te zijn.

Ook voor bewoners van de Hortusbuurt-Ebbingekwartier is deze locatie nog steeds vlakbij.

Voor nadere informatie kunt u kijken op www.inbeweging-info.com


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page