top of page
  • Algemeen

Asfaltreparaties in en om het Noorderplantsoen


In de week van 23 t/m 29 mei worden er op diverse plekken in en om het Noorderplantsoen reparaties uitgevoerd aan het asfalt. Het betreft verschillende plekken zoals de Kruissingel en de Leliesingel. Gedurende de werkzaamheden is verkeer beperkt mogelijk. Voor fietsers en voetgangers zijn de routes open.

De reparatievakken worden met pionnen afgezet en via borden wordt het verkeer geïnformeerd. Voor dit soort werkzaamheden is het weer een cruciale factor. Van tevoren is moeilijk aan te geven op welke dag het werk precies uitgevoerd gaat worden vandaar deze weekplanning.

Voor al uw meldingen: gebruik de app MeldStad of kijk op de digitale kaart op www.gemeente.groningen.nl


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zaterdag 1 april organiseren buurtgenoten en liefhebbers van het plantsoen Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee weer de voorjaarsschoonmaak in het Noorderplantsoen. Iedereen is van harte welkom om z

2023 starten we met 3 concerten voor jonge musici in de Nieuwe kerk op zondagmiddag 29 januari 26 februari en 26 maart. AANVANG: 15:00 De kerk is open vanaf 14:30 en bij inloop krijgt u een kopje thee

bottom of page