• Algemeen

Asfaltreparaties in en om het Noorderplantsoen


In de week van 23 t/m 29 mei worden er op diverse plekken in en om het Noorderplantsoen reparaties uitgevoerd aan het asfalt. Het betreft verschillende plekken zoals de Kruissingel en de Leliesingel. Gedurende de werkzaamheden is verkeer beperkt mogelijk. Voor fietsers en voetgangers zijn de routes open.

De reparatievakken worden met pionnen afgezet en via borden wordt het verkeer geïnformeerd. Voor dit soort werkzaamheden is het weer een cruciale factor. Van tevoren is moeilijk aan te geven op welke dag het werk precies uitgevoerd gaat worden vandaar deze weekplanning.

Voor al uw meldingen: gebruik de app MeldStad of kijk op de digitale kaart op www.gemeente.groningen.nl


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook