top of page
  • Algemeen

Nieuwe Kerkhof als evenemententerrein?


Het culinair en cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje heeft bij de gemeente Groningen een vergunning aangevraagd om dit festival te organiseren op de grasvelden rond de Nieuwe Kerk.

Omdat dit een trendbreuk zou zijn met de bestaande praktijk (geen commerciële activiteiten op dit terrein) heeft het bestuur van de bewonersorganisatie HortusEbbinge een enquête gehouden om namens de bewoners van de Nieuwe Kerkhof een reactie te geven aan de gemeente.

Resultaat Er zijn 125 brievenbussen geteld rondom Nieuwe Kerkhof waar het enquêteformulier is bezorgd. Men kon reageren via een ingevuld formulier of via de website. De samengevoegde resultaten gaven het volgende beeld: Er hebben in totaal 63 personen gereageerd. Dat is een heel mooi resultaat.

Voor meer informatie kunt u kijken op nieuwekerkhof.nl.


7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page