• Algemeen

Nieuwe bomen en struiken in het Noorderplantsoen


Op maandagavond 13 juni om 19:30 zal er in de Borgmanschool aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat, naast de thema-avond: straatvertegenwoordiger, ook aandacht zijn voor het herplantingsplan voor het Noorderplantsoen van de gemeente. Omdat er de laatste jaren veel bomen zijn verdwenen (door ouderdom en ziekte) heeft de gemeente een ingrijpend plan opgesteld. Graag willen we dit met belangstellende buurtgenoten bespreken om de gemeente zo goed mogelijk van advies te dienen. Klik hier voor het plan. Klik hier voor een overzichtskaart. Wilt u meer informatie over de geschiedenis van het Noorderplantsoen klik dan hier.


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook