top of page
  • Algemeen

Nieuwe bomen en struiken in het Noorderplantsoen


Op maandagavond 13 juni om 19:30 zal er in de Borgmanschool aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat, naast de thema-avond: straatvertegenwoordiger, ook aandacht zijn voor het herplantingsplan voor het Noorderplantsoen van de gemeente. Omdat er de laatste jaren veel bomen zijn verdwenen (door ouderdom en ziekte) heeft de gemeente een ingrijpend plan opgesteld. Graag willen we dit met belangstellende buurtgenoten bespreken om de gemeente zo goed mogelijk van advies te dienen. Klik hier voor het plan. Klik hier voor een overzichtskaart. Wilt u meer informatie over de geschiedenis van het Noorderplantsoen klik dan hier.


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page