top of page
  • Algemeen

13 juni Thema-avond: Straatvertegenwoordiger


Voor zover wij weten is de HortusEbbinge de eerste wijk die een straatvertegenwoordigersnetwerk op wil starten. Als vertegenwoordiger kijk je wat er speelt in jouw straat en omgeving en je koppelt dit terug naar de bewonersorganisatie. Zo kunnen wij beter inspelen op de behoeften van onze buurtbewoners en iedereen de mogelijkheid bieden om mee te denken over onze buurt.

We organiseren hier een thema-avond over op maandagavond 13 juni om 19:30 in de Borgmanschool aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat. Lijkt het je leuk om hier informatie over te krijgen of zie je wel wat in de rol van straatvertegenwoordiger? Je bent van harte welkom.

Op dezelfde avond zal er ook aandacht zijn voor het herplantingsplan voor het Noorderplantsoen van de gemeente.


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page