top of page
  • Algemeen

Vrijdag 24 juni kruispunten Nieuwe Boteringestraat en Nieuwe Kijk in 't Jatstraat hele dag afges


Vrijdag 24 juni zijn de kruisingen Nieuwe Boteringestraat-Noorderbinnensingel, Nieuwe Boteringestraat-Kleine Kruisstraat-Violenstraat en Grote Kruisstraat-Nieuwe Kijk in 't Jatstraat de gehele dag afgesloten voor het verkeer i..v.m. asfalterings-werkzaamheden.

Het parkeerterrein van de faculteit Gedrags- en MaatschappijWetenschappen is bereikbaar via het Noorderplantsoen (Kerklaan) -> Grote Kruisstraat. Het parkeerterrein aan de Nieuwe Kijk in't Jatstraat is bereikbaar via de Grote Rozenstraat.


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page