top of page
  • Algemeen

Vrijdag 24 juni kruispunten Nieuwe Boteringestraat en Nieuwe Kijk in 't Jatstraat hele dag afges


Vrijdag 24 juni zijn de kruisingen Nieuwe Boteringestraat-Noorderbinnensingel, Nieuwe Boteringestraat-Kleine Kruisstraat-Violenstraat en Grote Kruisstraat-Nieuwe Kijk in 't Jatstraat de gehele dag afgesloten voor het verkeer i..v.m. asfalterings-werkzaamheden.

Het parkeerterrein van de faculteit Gedrags- en MaatschappijWetenschappen is bereikbaar via het Noorderplantsoen (Kerklaan) -> Grote Kruisstraat. Het parkeerterrein aan de Nieuwe Kijk in't Jatstraat is bereikbaar via de Grote Rozenstraat.


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page