• Algemeen

Vrijdag 24 juni kruispunten Nieuwe Boteringestraat en Nieuwe Kijk in 't Jatstraat hele dag afges


Vrijdag 24 juni zijn de kruisingen Nieuwe Boteringestraat-Noorderbinnensingel, Nieuwe Boteringestraat-Kleine Kruisstraat-Violenstraat en Grote Kruisstraat-Nieuwe Kijk in 't Jatstraat de gehele dag afgesloten voor het verkeer i..v.m. asfalterings-werkzaamheden.

Het parkeerterrein van de faculteit Gedrags- en MaatschappijWetenschappen is bereikbaar via het Noorderplantsoen (Kerklaan) -> Grote Kruisstraat. Het parkeerterrein aan de Nieuwe Kijk in't Jatstraat is bereikbaar via de Grote Rozenstraat.


4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook