top of page
  • Algemeen

Gemeente Groningen start anoniem telefonisch advies bij financiële problemen


Vanaf maandag 5 september start de Groningse Kredietbank (GKB) van de gemeente Groningen met een proef voor inwoners om anoniem advies te vragen bij financiële problemen. Elke maandag en woensdag kan tussen 13:00 - 14:00 uur gebeld worden met 06 51 50 82 02. De proef met het anonieme spreekuur loopt tot en met eind november 2016.

Om de drempel te verlagen om hulp te zoeken bij financiële problemen start de gemeente Groningen dit anonieme telefonisch spreekuur. Het is vooral bedoeld voor inwoners die niet durven langskomen op het dagelijkse spreekuur of geen hulp zoeken bij een WIJ-team in de buurt.

Naast deze proef is er ook het dagelijkse inloopspreekuur van de GKB. Inwoners kunnen hier elke werkdag zonder afspraak terecht van 09:00 – 12:00 uur aan het Harm Buiterplein 1 voor informatie en advies over schuldhulpverlening.

Meer informatie over schuldhulpverlening vindt u hier.


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page