top of page
  • Lotte-Marijn Millar

Knollen uithollen


6 november hebben er zo'n achttien kinderen met hun ouders deelgenomen aan het uithollen van voederbieten (ons aangeboden door Volksvermaken Groningen) op buurtmoestuin de HortusHof. De tent stond voor eventuele regenbuitjes en er was warme cho, limo en een koekje. Er zijn weer heel wat mooie, enge, grappige en prachtige lampionnen gemaakt. Het lijkt al op een traditie, volgend jaar weer?


7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page