top of page
  • Tijmen van Rooyen

Eerste M’eet Your Neighbours krijgt navolging


Op elf oktober vond de allereerste editie van M’eet Your Neighbours plaats. Het idee was om voor een betaalbaar bedrag (10,- euro ex. drankjes) studenten en “vaste” bewoners met elkaar in contact te brengen onder het genot van een heerlijke maaltijd in de buurt. Het was erg gezellig en nuttig voor ons als vereniging en als bewoners. Nuttig ook vanwege de uitwisseling van informatie waarbij de sfeer gezellig en ongedwongen was. Omdat we met in totaal twaalf mensen waren hebben we ervoor gekozen om met deze groep bij één restaurant te gaan zitten. Dit omdat anders het idee van de ontmoeting wegvalt als je twaalf mensen over de vier beoogde restaurants verdeelt. De keuze viel voor de eerste editie op “Rigoletto” in de Nieuwe Ebbingestraat. Onze gastheer had een prachtige tafel gedekt en verzorgde drie gangen, voorzien van een uitmuntende bediening. Na iedere gang werd er van plaats verwisseld zodat iedereen een kans kreeg om met alle aanwezigen kennis te maken. Deze ”stoelendans” zullen we er in volgende edities ook zeker in houden. Het plan is om dit evenement elk kwartaal te houden en telkens op een andere locatie. Als je je via ons bekende e-mailadres hebt opgegeven krijg je twee dagen voor het evenement de locatie te horen. Bij deze wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om: Eetcafé Lambik, The Pool (studentenhotel) en Café de Boer te bedanken voor hun bereidwilligheid en medewerking aan de voorbereiding.


44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page