top of page
  • Lotte-Marijn Millar

Sint Maarten route 2016 geslaagd


Wederom een Sint Maarten Route dit jaar. Er waren nieuwe punten op de route maar ook oude. Maar wat hadden ze er allemaal werk van gemaakt. Mooie versieringen of lichtjes bij de deur. Zelfs een huis met een warm drankje en een bankje voor de lopers. Het was bijzonder idyllisch. De maan scheen in de donkere hofjes over de kleine kinderen met hun lampionnetjes. De liedjes waren weer een beetje mooier dan vorig jaar. Met toegift en soms tweestemmig. Wij als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagd kinderfeest voor GROOT en klein.


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page