• Lotte-Marijn Millar

Sint Maarten route 2016 geslaagd


Wederom een Sint Maarten Route dit jaar. Er waren nieuwe punten op de route maar ook oude. Maar wat hadden ze er allemaal werk van gemaakt. Mooie versieringen of lichtjes bij de deur. Zelfs een huis met een warm drankje en een bankje voor de lopers. Het was bijzonder idyllisch. De maan scheen in de donkere hofjes over de kleine kinderen met hun lampionnetjes. De liedjes waren weer een beetje mooier dan vorig jaar. Met toegift en soms tweestemmig. Wij als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagd kinderfeest voor GROOT en klein.


12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook