top of page
  • Lotte-Marijn Millar

Sint Maarten route 2016 geslaagd


Wederom een Sint Maarten Route dit jaar. Er waren nieuwe punten op de route maar ook oude. Maar wat hadden ze er allemaal werk van gemaakt. Mooie versieringen of lichtjes bij de deur. Zelfs een huis met een warm drankje en een bankje voor de lopers. Het was bijzonder idyllisch. De maan scheen in de donkere hofjes over de kleine kinderen met hun lampionnetjes. De liedjes waren weer een beetje mooier dan vorig jaar. Met toegift en soms tweestemmig. Wij als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagd kinderfeest voor GROOT en klein.


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page