top of page
  • Willy Pama

Openingsweek WIJ Schilderswijk/Centrum 9 t/m 14 januari 2017


WIJ Schilderswijk/Centrum werkt voor de wijken: A-Kwartier, Binnenstad en Binnenstad-Oost, Hortusbuurt/Ebbingekwartier, Noorderplantsoenbuurt, Kostverloren, Oranjebuurt en Schildersbuurt.

Op 22 december is het elfde en laatste WIJ team officieel van start gegaan.Tussen 10.30 en 11.00 uur werd het startschot gegeven door de wethouders Roeland van der Schaaf en Joost van Keulen. Aansluitend kon men onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers kennismaken met de medewerkers van WIJ Schilderswijk/Centrum en elkaar.

Om de opening te vieren zijn er in de week van 9 tot en met 14 januari 2017 dagelijks door bewoners verschillende activiteiten en acties georganiseerd. ’s Morgens zijn er koffie-thee-tafel-gesprekken rond thema’s als Wmo, financiën, huisvesting, vrijwilligerswerk, contact en ontmoeting en hulpdiensten. ‘s Middags zijn er activiteiten waarbij creativiteit centraal staat en waar iedereen aan mee kan doen, zoals zang, bewegen, dans, workshops, muziek, optredens en om een praatje maken met medewerkers van het team WIJ Schilderswijk/Centrum en zal er veel informatie zijn.

Het complete programma kunt u t.z.t. terugvinden op de website.

U bent van harte welkom!


27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page