top of page
  • Michelle Mencke

4 maart hardloopevenement De Nacht van Groningen


Op zaterdag 4 maart vindt de 16e editie plaats van de Nacht van Groningen. De Nacht van Groningen is een hardloopevenement dat jaarlijks wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen voor de afstanden 5 km, 10 km, 10 EM en de Halve Marathon. Dit geheel in het donker door de stad heen!

In 2017 wordt de start- en finishlocatie verplaatst van de Westerkade naar de gezellige Ossenmarkt in de binnenstad. Hiermee wordt het karakter van het evenement fun en entertainment nog meer zichtbaar. De Ossenmarkt is dé plek waar je samen met loopmaatjes, vrienden en familie kunt genieten van sport en entertainment.

Voor meer informatie kan gekeken worden op de website: www.nachtvangroningen.nl.


7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page