top of page
  • Algemeen

Een ronde door het NoorderPlantsoen voor alle buurtbewoners


Wie wil mee op stap op ZONDAG 2 APRIL dwars door het Noorderplantsoen om de vroege vogels te horen zingen en de nieuwe planten, heesters en bomen te bewonderen?

We zullen samen met Stieneke van Heerikhuizen en Frans Tijsterman aan de wandel gaan. Stieneke zal van alles vertellen over de geschiedenis van het park, huidige ideeën en plannen. En Frans zal ons de diverse vogels laten zien en horen. Vergeet niet je verrekijker als je die hebt!

Vooraf aan de wandeling zullen we al het een en ander te horen krijgen onder het genot van een kopje koffie of thee in het Centrum voor Oude Muziek en Dans in de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat 49. Je kunt hier terecht vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur beginnen we.

Deze wandeling met buurtgenoten is een initiatief van de ZorgSamenBuurt. Na de wandeling gaan we terug naar de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat en kunnen we nog even bijpraten over van alles en nog wat.

Zondagmiddag 2 april is de eerste activiteit georganiseerd door de ZorgSamenBuurt. Heb je ideeën over mogelijke andere leuke activiteiten in de buurt, geef ze door aan de ZorgSamenBuurt: zorgsamenbuurt04@gmail.com

Als je mee wil op 2 april geef je dan vóór 31 maart op! (06 416 562 32) of per mail: zorgsamenbuurt04@gmail.com

#Noorderplantsoen #Wandeling #2april #zondag #zorgsamenbuurt

31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page