top of page
  • Denise Zwep

Fysiotherapie Ebbingepoort heeft een nieuwe en grotere praktijkruimte


Fysiotherapie Ebbingepoort is verhuisd naar een verdieping hoger in Zorgcentrum De Ebbingepoort (Noorderbinnensingel 2). Sinds maandag 27 februari maakt de praktijk gebruik van haar nieuwe ruimte op de eerste verdieping. Fysiotherapie Ebbingepoort wil u graag de nieuwe praktijk laten zien en nodigt u uit voor het Open Huis op donderdag 6 april tussen 14.00 en 16.00 uur. Probeer de fitnesstoestellen gratis uit, laat u informeren over de nieuwe valpreventiecursussen en maak kans op een half jaar gratis fitness.

Nieuwe praktijkruimte

De praktijkruimte is volledig vernieuwd en heeft een kantoor, meerdere behandelkamers en twee grote oefenruimtes met fitnessapparatuur. Ook de pedicure en diëtiste hebben een eigen werkruimte. Janny Visser, eigenaar en fysiotherapeut bij Fysiotherapie Ebbingepoort, is erg tevreden met het eindresultaat. “Dankzij de grotere ruimte kunnen we weer starten met de cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ en hebben we ruimere openingstijden voor fitness.”

Valpreventie Groningen

Fysiotherapie Ebbingepoort biedt een compleet pakket aan valpreventiecursussen, waaronder de training ‘Vallen Verleden Tijd’. Janny Visser (eigenaar): “In Nederland valt iedere zes minuten een 65-plusser zodanig, dat een behandeling op de Spoedeisende Hulp noodzakelijk is. Om dat voor te zijn en met zelfvertrouwen in en buiten huis te blijven bewegen, kan men een valpreventiecursus volgen.”

Valpreventie Groningen is onderdeel van Fysiotherapie Ebbingepoort en bestaat uit drie programma’s: Vallen Verleden Tijd, Otago Beweegprogramma en In Balans. “Daarnaast hebben we een valanalyse. We brengen de oorzaken van het vallen in kaart, zodat we het probleem gerichter aan kunnen pakken.”

Fysiofitness 55+

Ook heeft de praktijk fitness voor 55+. Onder deskundige begeleiding kunnen mensen aan hun conditie en spierkracht werken. Janny Visser: “Wij stellen een trainingsschema op, aangepast aan de doelen en het kunnen van de client. Met behulp van de fitnessapparatuur kan de patiënt werken aan zijn conditie en spierkracht.” De nieuwe oefenruimtes van Fysiotherapie Ebbingepoort zijn flink uitgebreid met nieuwe fitnessapparatuur en de fitnesstijden zijn verruimd. “Tijdens het Open Huis kunnen bezoekers de fitnesstoestellen gratis uitproberen en vrijblijvend informatie krijgen,” vertelt Janny.

Fysiotherapie Ebbingepoort

Uiteraard kunt u bij Fysiotherapie Ebbingepoort ook terecht voor fysiotherapie (aan huis) en de specialisaties geriatrie fysiotherapie en oedeemtherapie, inclusief het aanmeten van elastische kousen en compressiehulpmiddelen. Verder zijn er beweegprogramma’s voor COPD, Diabetes en Oncologie. Ook is de praktijk gespecialiseerd in een aantal specifieke doelgroepen: Parkinson, Cervicale dystonie en looptraining bij etalagebenen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Fysiotherapie Ebbingepoort? Kom dan langs tijdens het Open Huis op donderdag 6 april. Of neem contact op via info@fysiotherapie-ebbingepoort.nl, 050 - 364 20 83 of kijk op de website www.fysiotherapie-ebbingepoort.nl


56 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page