top of page
  • Algemeen

The Floor is Yours – Groningen


Het Jeugdcultuurfonds start samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen. The Floor gaat op 1 april in vijf steden van start, ook in Groningen!

In Groningen, i.s.m. Urban House Groningen, start in de eerste week van april een serie van tien lessen met danscoach Lucas Winkel, bekend uit de urban dans scene. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours zijn vijf dancebattles van de Nederlandse Breakdance League in Utrecht, Rotterdam, Weert, en Groningen. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. Deelname mag, niets is verplicht. Het project eindigt op EMOVES, het Urban Culture festival in Eindhoven op 18 juni. De kinderen maken dan kennis met alle onderdelen van urban culture en kunnen dé internationale breakdance wedstrijd, de World Bboy Classic Final, bijwonen!

Waar en wanneer starten de danslessen?

Danscoach: Lucas Winkel

Locatie: Simplon, Boterdiep 96 te Groningen

Start Workshop: iedere woensdag 17.30 – 19.30 uur Data: 29 maart (proefles) > 5 april t/m 14 juni (26 april niet i.v.m. vakantie)

Events: 2 april (Kick Off Utrecht), 30 april (Weert), 14 mei (Groningen), 4 juni (Rotterdam), 18 juni (Finale Eindhoven)

Meedoen?

Inschrijven kan op jeugdcultuurfonds.nl/thefloorisyours

We zien je graag op #thefloor! ____________________________________________________________

Meer informatie:

Mad Skills: Angelo Martinus (06-11355409)- angelo@madskills.nl Jeugdcultuurfonds Nederland: Babette van de Weg (06-31918230) -babette.vandeweg@jeugdcultuurfonds.nl

Jeugdcultuurfonds Groningen – Martina Haak-Snoek – (06–813 04 503) - groningen@jeugdcultuurfonds.nl


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page