top of page
  • Algemeen

Welstandsavond in De Bovenkamer


Voor een bouwvergunning moet een bouwplan voldoen aan ‘redelijke eisen van welstand’. Ook in Groningen.

De gemeente vindt het hoog tijd voor vernieuwing van de welstand: helderder, vanzelfsprekender, toegankelijker. Zodat we samen kunnen bouwen aan een betere en mooiere stad. De vernieuwde welstand is het onderwerp van gesprek op dinsdagavond 21 maart vanaf 19.30 uur in de Bovenkamer van Groningen (watertoren), Noorderbinnensingel 14 in Groningen. Dat gesprek wordt gevoerd met aanvragers, opdrachtgevers en architecten. Wethouder Roeland van der Schaaf doet de aftrap. Klik hier voor meer informatie.

Uit het Stadsnieuws van de Gemeente


16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zaterdag 1 april organiseren buurtgenoten en liefhebbers van het plantsoen Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee weer de voorjaarsschoonmaak in het Noorderplantsoen. Iedereen is van harte welkom om z

2023 starten we met 3 concerten voor jonge musici in de Nieuwe kerk op zondagmiddag 29 januari 26 februari en 26 maart. AANVANG: 15:00 De kerk is open vanaf 14:30 en bij inloop krijgt u een kopje thee

bottom of page