top of page
  • Algemeen

Stadclickt.nl bestaat één jaar… gefeliciteerd!


De website stadclickt.nl bestaat één jaar. Bij deze feliciteren wij iedereen in Groningen met het feit dat de stadsblog van Groningen precies een jaar geleden is gelanceerd.

Op stadclickt.nl vind je verhalen die die doelstelling ondersteunen: verhalen, fotoreportages en video’s over hoe mensen in de stad met elkaar samenleven en samen initiatief nemen. Soms serieus, soms met een knipoog, maar altijd op een manier die laat zien waarom wij trots moeten zijn op de stad en op elkaar.

Het doel is om het samenleven tussen Stadjers en studenten te bevorderen.


7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page