top of page
  • Tijmen van Rooyen

Oproep voor aanmelding als straatvertegenwoordiger


Voor de volgende straten zijn wij nog opzoek naar vertegenwoordigers:

Bloemsingel, Boterdiep, Brouwerstraat, Grote Kruisstraat, ​Guyotplein, Havenstraat, Kamerlingheplein, Kleine Appelstraat, Kleine Kruisstraat, Kleine Rozenstraat, Kolendrift, Lopende Diep, Marktstraat, Noorderkerkstraat, Ossenmarkt, Pijpstraat, Rotterdammerstraatje, Violenstraat, Werfstraat, Wipstraat, Zoutstraat, Zuiderkerkstraat.

Lijkt het u wat? Meldt u zich dan aan via ons e-mailadres. Zie ook hier.

Wilt u contact met uw straatvertegenwoordiger? Dat kan op stratenvertegenwoordiger@gmail.com.


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page