top of page
  • Tijmen van Rooyen

Oproep voor ons Wij-team


Met Thea Rolvers, Opbouwwerker Samenlevingsopbouw van het WIJ-team Schilderswijk/Centrum, kunnen wij een samenwerking aangaan namens onze wijk.

Hiervoor hebben wij uw input nodig. Hebt u ideeën over hoe wij jullie als bewoners makkelijk in contact kunnen brengen met dit team? Laat het ons weten via hortusebbinge@gmail.com o.v.v. 'Wij-team contact'. Er wordt ook een wandeling met Thea, en onze voorzitter Tijmen van Rooyen, gepland om haar een beeld te geven van wat er in de buurt speelt. Ook hiervoor zijn suggesties welkom via hortusebbinge@gmail.com o.v.v. 'Wij-team wandeling'. Wij geven het dan door aan Thea, vertegenwoordiger van het Wij-team. Hebt u persoonlijke vragen aan het Wij-team over ondersteuning of zorg? Klik dan hier.


48 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page