• Tijmen van Rooyen

Oproep voor ons Wij-team


Met Thea Rolvers, Opbouwwerker Samenlevingsopbouw van het WIJ-team Schilderswijk/Centrum, kunnen wij een samenwerking aangaan namens onze wijk.

Hiervoor hebben wij uw input nodig. Hebt u ideeën over hoe wij jullie als bewoners makkelijk in contact kunnen brengen met dit team? Laat het ons weten via hortusebbinge@gmail.com o.v.v. 'Wij-team contact'. Er wordt ook een wandeling met Thea, en onze voorzitter Tijmen van Rooyen, gepland om haar een beeld te geven van wat er in de buurt speelt. Ook hiervoor zijn suggesties welkom via hortusebbinge@gmail.com o.v.v. 'Wij-team wandeling'. Wij geven het dan door aan Thea, vertegenwoordiger van het Wij-team. Hebt u persoonlijke vragen aan het Wij-team over ondersteuning of zorg? Klik dan hier.


46 keer bekeken