top of page
  • Algemeen

Parkeervisie 2017


De gemeente Groningen werkt aan een nieuwe parkeervisie. In de onlangs door B&W gepresenteerde contourennota, staan duurzaamheid en leefbaarheid centraal. Begin juli zijn er drie informatieve inloopbijeenkomsten over dit onderwerp. Het college is tegelijkertijd benieuwd naar wat ú van de voorstellen vindt.

De inloopbijeenkomsten zijn op drie verschillende plekken, zodat er altijd een bij u in de buurt is.

dinsdag 4 juli: De Goudvink, Goudlaan 297 (Vinkhuizen)

woensdag 5 juli: MFC De Wijert, P.C. Hooftlaan 1 (De Wijert)

donderdag 6 juli: Het Treslinghuis, Klaprooslaan 120 (Oosterpark)

De bijeenkomsten zijn allemaal van 16.00 – 20.00 uur.

We betrekken de input van deze bijeenkomsten in de concept-parkeervisie die dit najaar de inspraak in gaat. Dus wilt u meedenken over het parkeerbeleid van uw stad? Kom dan naar een van de inloopbijeenkomsten.

Kijk op ‘Contourennota Parkeervisie’ voor meer achtergrondinformatie.


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page