top of page
  • Algemeen

Meet & Greet Detailhandel 050


De detailhandel is een branche waarin veel gebeurd. Het is ook een branche die veel werkgelegenheid biedt en waar, ondanks de soms negatieve berichtgeving, elke dag weer nieuwe verrassende retailconcepten hun deuren openen. Ook in Groningen zijn er vele interessante en vooral mooie winkels te vinden.

Op 28 september as. organiseert de binnenstadsvereniging in samenwerking met de gemeente Groningen een stadswandeling voor iedereen die het leuk vindt om direct in gesprek te treden met enkele van deze ambitieuze ondernemers. We horen de ervaringen van de ondernemers, spreken met ze over specifieke thema’s én uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje om de beleving compleet te maken.

De stadswandeling wordt kosteloos aangeboden en staat gepland op een avond, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website.


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page