top of page
  • Algemeen

Uitgelicht uit de nieuwsbrief van de gemeente: Bouw Aardbevingsbestendige woningen Ebbi


Het Ebbingekwartier begint steeds meer gestalte te krijgen. Donderdag 12 oktober was de officiële bouwstart van fase zes. Toekomstige bewoners en andere betrokkenen kwamen bijeen bij grand café restaurant De Oude Gasfabriek. De aardbevingsbestendige woningen komen achter De Oude Gasfabriek te staan. Wethouder Roeland van der Schaaf verrichte de officiële starthandeling. Kijk voor meer informatie op woneninhetebbingekwartier.nl.


15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page