top of page
  • Algemeen

Uitgelicht uit de nieuwsbrief van de gemeente: Schoolgebouwen in centrum komen vrij voor bewoning


Bewoners gezocht voor oude schoolgebouwen in het centrum! Binnen de manifestatie Wonen in Stadshart zijn twee gebouwen van de Borgmanschool aangewezen die opnieuw ontwikkeld worden: in de Jacobijnerstraat en in de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat. De schoolgebouwen lenen zich goed voor co-housing: zelfstandige woningen gecombineerd met gemeenschappelijke functies. De inschrijving start op 30 oktober aanstaande. Meer weten? Ga dan naar borgmanscholencohousing.nl. Deze vestigingen van de Borgmanschool gaan naar een nieuw gebouw in het Ebbingekwartier.


49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page