top of page
  • Algemeen

Uitgelicht uit de nieuwsbrief van de gemeente: Schoolgebouwen in centrum komen vrij voor bewoning


Bewoners gezocht voor oude schoolgebouwen in het centrum! Binnen de manifestatie Wonen in Stadshart zijn twee gebouwen van de Borgmanschool aangewezen die opnieuw ontwikkeld worden: in de Jacobijnerstraat en in de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat. De schoolgebouwen lenen zich goed voor co-housing: zelfstandige woningen gecombineerd met gemeenschappelijke functies. De inschrijving start op 30 oktober aanstaande. Meer weten? Ga dan naar borgmanscholencohousing.nl. Deze vestigingen van de Borgmanschool gaan naar een nieuw gebouw in het Ebbingekwartier.


49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page