• Algemeen

Uitgelicht uit de nieuwsbrief van de gemeente: Schoolgebouwen in centrum komen vrij voor bewoning


Bewoners gezocht voor oude schoolgebouwen in het centrum! Binnen de manifestatie Wonen in Stadshart zijn twee gebouwen van de Borgmanschool aangewezen die opnieuw ontwikkeld worden: in de Jacobijnerstraat en in de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat. De schoolgebouwen lenen zich goed voor co-housing: zelfstandige woningen gecombineerd met gemeenschappelijke functies. De inschrijving start op 30 oktober aanstaande. Meer weten? Ga dan naar borgmanscholencohousing.nl. Deze vestigingen van de Borgmanschool gaan naar een nieuw gebouw in het Ebbingekwartier.


47 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook