top of page
  • Algemeen

Winkeliers delen picknickkleedjes uit aan bezoekers Noorderplantsoen!


De Jumbo aan de Beren en de Wilhelminakade, de Coop aan de Kerklaan en de Albert Heijn in de oude Ebbingestraat delen vanaf vrijdag 18 mei plastic picknickkleedjes uit aan klanten die in het Noorderplantsoen iets gaan eten en drinken. Het personeel in deze winkels neemt daarmee verantwoordelijkheid om het plantsoen netjes te houden. Op vrijdag 18 mei om 12.00 uur overhandigt ondernemer Paul Papo van supermarkt Jumbo, ook namens de andere deelnemende winkeliers, het eerste picknickkleedje aan wethouder Joost van Keulen. De winkeliers in de omgeving van het Noorderplantsoen sluiten hiermee aan op de werkwijze van de gemeente om op mooie dagen picknickkleedjes van afbreekbaar plastic uit te delen aan bezoekers in het plantsoen. Met deze kleedjes is het voor bezoekers gemakkelijker om na een gezellige middag of avond alle afval in één keer in een afvalbak weg te gooien.

U bent van harte uitgenodigd om bij de dit moment aanwezig te zijn. Graag tot ziens op vrijdag 18 mei om 12.00 uur op het pad tussen het basketbalveld en het speelveld aan de Oranjesingel in het Noorderplantsoen.


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page