top of page
  • Algemeen

Expositie Chay Sauvage aka JimJim's: MISFITS


Van 7 tot en met 29 september is het één lang nachtleven in GalerieH200. Rauwe vrouwen tonen zichzelf in een feminiene uitgaanswereld.

Chay (spreek uit als sjé) studeerde in de jaren '80 aan kunstacademie Minerva in Groningen. Chay onderzocht daarna de wereld en belandde in Parijs en Londen. Het nachtleven van beide steden gaf genoeg inspiratie tot rauw, expressief werk waarin vrouwen een essentiële rol lijken te spelen. In de tekeningen (of zijn het schilderijen) wordt voortdurende de vraag opgeroepen wie die vrouw eigenlijk is. Wat is haar rol?

Chay woont nu weer in Groningen en houdt zich bezig met schilderen, tekenen, action- en wallpaintings.

De vrouwen van JimJim's zijn vanaf vrijdag 7 september te bezoeken.

Tot en met 29 september is de expositie van woensdag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur geopend.

Ook op zondag 23 september is GalerieH200 van 13 tot 17 uur open. Dan vindt de jaarlijkse PaleisParade plaats, waarbij heel veel ateliers in Het Paleis tussen 13 en 17 uur hun deuren open zetten. En dat alles in een feestelijke ambiance. Chay is op die middag in de galerie als gast aanwezig.


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page