PaleisParade #3


Op zondag 23 september is hij er weer: de jaarlijkse vrolijke parade van Het Paleis. Van 13:00-17:00 zal het weer vrolijk en gezellig toegaan in Het Paleis (Hoek Boterdiep/Bloemsingel, Groningen) Heel veel ateliers zijn open voor de nieuwsgierige bezoeker. Sommige zullen het fenomeen al diverse keren bezocht hebben en andere bezoekers komen misschien voor het eerst. Om te ontdekken dat het in Het Paleis bruist van de activiteiten. Ateliers waarin allerlei vormen van beeldende kunst en design te zien zal zijn. Sommige kunstenaars hebben ook nog een gast uitgenodigd! Er is van alles te koop en er is muziek te horen van de GeneXpress. Met hapjes en drankjes zal de Brasserie van Het Paleis het binnenplein vullen met gezelligheid. Voor kinderen is er weer een kinderworkshop en in de ateliers zijn soms ook korte workshops te doen. Maar alleen kijken mag ook natuurlijk! info.6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook