top of page
  • Hans van der Veen

PaleisParade #3


Op zondag 23 september is hij er weer: de jaarlijkse vrolijke parade van Het Paleis. Van 13:00-17:00 zal het weer vrolijk en gezellig toegaan in Het Paleis (Hoek Boterdiep/Bloemsingel, Groningen) Heel veel ateliers zijn open voor de nieuwsgierige bezoeker. Sommige zullen het fenomeen al diverse keren bezocht hebben en andere bezoekers komen misschien voor het eerst. Om te ontdekken dat het in Het Paleis bruist van de activiteiten. Ateliers waarin allerlei vormen van beeldende kunst en design te zien zal zijn. Sommige kunstenaars hebben ook nog een gast uitgenodigd! Er is van alles te koop en er is muziek te horen van de GeneXpress. Met hapjes en drankjes zal de Brasserie van Het Paleis het binnenplein vullen met gezelligheid. Voor kinderen is er weer een kinderworkshop en in de ateliers zijn soms ook korte workshops te doen. Maar alleen kijken mag ook natuurlijk! info.7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page