top of page
  • Algemeen

Uit het Stadsnieuws gelicht


Gemeente maakt terrein in Ebbingekwartier bouwrijp

In het Ebbingekwartier gaat de gemeente het terrein tussen Bloemstraat, Boterdiep, Kolendrift en Langestraat geschikt maken voor bebouwing. Bomen en struiken langs de achterkant van de tuinen en huizen aan de Bloemstraat worden verwijderd. Er vindt graafwerk plaats en in de Langestraat legt een aannemer riolering aan. Andere bedrijven leggen er kabels en leidingen in de grond. Het werk duurt waarschijnlijk twee tot drie maanden. Begin 2019 begint hier de bouw van de Borgmanschool en een kinderopvang met daarboven appartementen. Hebt u vragen over de werkzaamheden? Bel de gemeente op telefoonnummer 14 050 of stuur een e-mail.


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page