• Algemeen

Uit het Stadsnieuws gelicht


Gemeente maakt terrein in Ebbingekwartier bouwrijp

In het Ebbingekwartier gaat de gemeente het terrein tussen Bloemstraat, Boterdiep, Kolendrift en Langestraat geschikt maken voor bebouwing. Bomen en struiken langs de achterkant van de tuinen en huizen aan de Bloemstraat worden verwijderd. Er vindt graafwerk plaats en in de Langestraat legt een aannemer riolering aan. Andere bedrijven leggen er kabels en leidingen in de grond. Het werk duurt waarschijnlijk twee tot drie maanden. Begin 2019 begint hier de bouw van de Borgmanschool en een kinderopvang met daarboven appartementen. Hebt u vragen over de werkzaamheden? Bel de gemeente op telefoonnummer 14 050 of stuur een e-mail.


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook