top of page
  • Algemeen

Denk mee over ‘Dudok aan het Diep’


Hoe ziet de plek Dudok aan het Diep er in de toekomst uit? De benzinepomp is verdwenen, het monumentale gebouwtje van Dudok blijft staan: kansen voor een nieuwe invulling! Iedereen die ideeën heeft voor deze voormalige ‘BIM’-locatie aan de diepenring wordt opgeroepen mee te denken. Dat kan door suggesties aan te leveren in de vorm van een foto of afbeelding. Dat mag over de gehele plek gaan, maar ook over het gebouwtje in het bijzonder. De gemeente zoekt vooral beelden: impressies, schetsen of foto’s. Stuur uw afbeelding vóór vrijdag 2 november per e-mail naar de gemeente. Op vrijdag 2 november 16.00 gaan we op locatie, waarvoor u van harte bent uitgenodigd, een ‘moodboard’ presenteren die we samenstellen uit de ingezonden beelden. Dit gebeurt tijdens Let’s Gro.


11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page