• Algemeen

Denk mee over ‘Dudok aan het Diep’


Hoe ziet de plek Dudok aan het Diep er in de toekomst uit? De benzinepomp is verdwenen, het monumentale gebouwtje van Dudok blijft staan: kansen voor een nieuwe invulling! Iedereen die ideeën heeft voor deze voormalige ‘BIM’-locatie aan de diepenring wordt opgeroepen mee te denken. Dat kan door suggesties aan te leveren in de vorm van een foto of afbeelding. Dat mag over de gehele plek gaan, maar ook over het gebouwtje in het bijzonder. De gemeente zoekt vooral beelden: impressies, schetsen of foto’s. Stuur uw afbeelding vóór vrijdag 2 november per e-mail naar de gemeente. Op vrijdag 2 november 16.00 gaan we op locatie, waarvoor u van harte bent uitgenodigd, een ‘moodboard’ presenteren die we samenstellen uit de ingezonden beelden. Dit gebeurt tijdens Let’s Gro.


10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook