top of page
  • Algemeen

REPAIR-café


De ZorgSamenBuurt organiseert op 10 oktober voor de tweede keer een REPAIR-café.

Plaats: café de Molleboon, Nwe Ebbingestraat 117.

Tijd: 17.00-19.30 uur.

Zowel voor technische klusjes als naaiklusjes kun je terecht in ons Repair-café.

Bij kleding gaat het vooral om huis-, tuin- en keuken-dingen, zoals: een naad die loszit, een broek verkorten, zomen, elastiek ergens in, rits inzetten, etc. Neem zelf rits, garen, knopen etc. mee!!! Bij grotere naaiklussen, zoals mazen, inzetten nieuwe stukken, scheuren herstellen, kan in samenspraak bekeken worden of reparatie mogelijk is. Bij technische klusjes kan het gaan om reparatie van een kapotte lamp, huishoudelijke artikelen, e.d. Kom, en grijp je kans. Ook als je niets te repareren hebt ben je welkom, het is immers niet alleen Repair, maar ook Café.


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page