top of page
  • Algemeen

Hortus Energiek


Maandag 26 november is er weer een bijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun huis. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de uitkomsten van de afspraken die we op 2 oktober maakten (isolering, warmtecamera, Buurkracht, inventarisatie grote daken voor zonnepanelen en inductiekoken). Het wordt vast weer een inspirerende bijeenkomst, mede door de aanwezigheid van Grunneger Power en twee kartrekkers van de buurt die op dit gebied het meest voorop loopt: Paddepoel Energiek, Zij zijn al sinds 2012 bezig en ze kunnen ons ongetwijfeld veel nuttige informatie geven.

Iedereen is welkom, of je nou in een huurhuis of in een eigen huis woont en of je al eerder bij een bijeenkomst was of niet. Locatie: Voormalige Borgmanschool, Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat 33, tijd: 20:00-21:30 uur.


96 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page