top of page
  • Algemeen

Inloopbijeenkomst ontwikkeling jongerenhuisvesting Vrydemalaan


Aanstaande maandag 17 december van 18.00 – 21.00 uur organiseren Koopmans | TBI en de gemeente een inloopbijeenkomst in zaal de Erlenmeyer in Het Paleis, Boterdiep 111 in Groningen.

Koopmans | TBI is in samenwerking met de gemeente Groningen bezig met de ontwikkeling van een nieuwe woontoren op de hoek van de Vrydemalaan en het Wouter van Doeverenplein. Inmiddels is er een planontwerp getekend door de architect. Deze willen we graag met u delen. Tijdens deze inloopbijeenkomst presenteren we de plannen en kunt u het ontwerp bekijken.

Deze toren is onderdeel van een bredere ontwikkeling in dit gebied. Het UMCG en de RuG zijn bezig met de ontwikkeling van de noordentree van de Healthy Ageing Campus, het gebied rondom de (voormalige) Antonius Deusinglaan. Dit wordt een levendige, duurzame en gastvrije stadsomgeving voor onderwijs, onderzoek, cultuur, sport en ontspanning. De ontwikkeling van de nieuwe woontoren is één van de eerste zichtbare ontwikkelingen.

Er is gelegenheid om vragen te stellen en om u te laten informeren. Er zijn zowel medewerkers van de gemeente, ontwikkelaar, architect en RuG aanwezig. U hoeft zich niet aan te melden en kunt tussen 18.00 en 21.00 uur op ieder moment binnenkomen.


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page