top of page
  • Algemeen

Uitnodiging Themabijeenkomst bouwplannen Ebbingekwartier


Graag nodigen wij de buurtbewoners van de Hortusbuurt en Ebbingekwartier uit voor een themabijeenkomst over de bouwplannen Ebbingekwartier op woensdag 23 januari om 20:00. Joost van Uhm, projectmanager stadsontwikkeling van de Gemeente Groningen zal op basis van plattegronden en beelden aangeven wat er de komende tijd gebouwd gaat worden en ons informeren over de laatste stand van zaken.

Graag opgeven voor de themabijeenkomst via hortusebbinge@gmail.com vóór 5 januari zodat wij een passende

locatie kunnen verzorgen. Ook ontvangen wij graag eventuele vragen die je hebt, zodat deze waar mogelijk in het programma meegenomen kunnen worden.

Astrid Wehmeijer-Ehrnreich


61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page