top of page
  • Algemeen

Schrijf je graag?


En wil je hier graag samen mee verder met anderen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Grijp nu je kans om hier een start in te maken! Er worden bijeenkomsten schrijven georganiseerd op de woensdagochtenden in Buurtcafé De Molleboon (Nieuwe Ebbingestraat 117). Met gebruik van leuke tips en trucs schrijven we een kort verhaal op A4 formaat.

Voor de bijeenkomst schrijven alle deelnemers een verhaal rond een woord of zin. Deze deel je met elkaar tijdens de bijeenkomsten. Zo ontwikkel je samen het plezier in het schrijven en leer je elkaar beter kennen. Ook deel en bouw je kennis op hoe je (in basis) een verhaal opbouwt.

Het zijn vrije schrijfoefeningen en iedereen kan deelnemen.

Interesse? Meld je aan bij Betsie Bomert (rakker20@hetnet.nl).

Er is plaats voor 6 personen en bij voldoende interesse wordt er om de 6 weken een bijeenkomst georganiseerd.


19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page