top of page
  • Algemeen

Roeland van der Schaaf nieuwe wijkwethouder Centrum


Roeland van der Schaaf (PvdA) is de nieuwe wijkwethouder Centrum. Van der Schaaf was in het vorige college wijkwethouder Oude Wijken. Als wijkwethouder Centrum is Van der Schaaf nu aanspreekbaar voor bewoners van A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Binnenstad-West, Hortusbuurt-Ebbingekwartier en het Stationsgebied. Daarnaast is Van der Schaaf verantwoordelijk voor: ruimtelijke ontwikkeling, wonen, wijkvernieuwing, versterking & herstel, grondzaken, maatschappelijk vastgoed en revitalisering stadhuis. Kijk voor meer informatie over Van der Schaaf op onze website.


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page