top of page
  • Algemeen

Roeland van der Schaaf nieuwe wijkwethouder Centrum


Roeland van der Schaaf (PvdA) is de nieuwe wijkwethouder Centrum. Van der Schaaf was in het vorige college wijkwethouder Oude Wijken. Als wijkwethouder Centrum is Van der Schaaf nu aanspreekbaar voor bewoners van A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Binnenstad-West, Hortusbuurt-Ebbingekwartier en het Stationsgebied. Daarnaast is Van der Schaaf verantwoordelijk voor: ruimtelijke ontwikkeling, wonen, wijkvernieuwing, versterking & herstel, grondzaken, maatschappelijk vastgoed en revitalisering stadhuis. Kijk voor meer informatie over Van der Schaaf op onze website.


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page