• Algemeen

Roeland van der Schaaf nieuwe wijkwethouder Centrum


Roeland van der Schaaf (PvdA) is de nieuwe wijkwethouder Centrum. Van der Schaaf was in het vorige college wijkwethouder Oude Wijken. Als wijkwethouder Centrum is Van der Schaaf nu aanspreekbaar voor bewoners van A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Binnenstad-West, Hortusbuurt-Ebbingekwartier en het Stationsgebied. Daarnaast is Van der Schaaf verantwoordelijk voor: ruimtelijke ontwikkeling, wonen, wijkvernieuwing, versterking & herstel, grondzaken, maatschappelijk vastgoed en revitalisering stadhuis. Kijk voor meer informatie over Van der Schaaf op onze website.


18 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook