top of page
  • Algemeen

Voorjaarsschoonmaak Noorderplantsoen op zaterdag 13 april


Zaterdag 13 april organiseren Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee, voor de tiende keer alweer, de voorjaarsschoonmaak in het Noorderplantsoen. Iedereen is van harte welkom om zoveel mogelijk rotzooi uit het plantsoen op te ruimen. Nuttig en mooi werk om te doen en nog gezellig ook. Het resultaat is direct zichtbaar. Met vooraf weer wat wetenswaardigheden verteld door buurtgenoot en ecoloog Jan Doevendans (onder voorbehoud).

Iedereen die mee wil helpen, is vanaf 10:45 welkom bij restaurant Zondag. Tineke, Tonny, Ronald en vooral restaurant Zondag zorgen voor iets te drinken, een plakje cake, zakken, grijpers en handschoenen. Om 12:30 houden we er weer mee op, maar je mag natuurlijk ook eerder stoppen.


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page