top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Dinsdag 26 februari inloopbijeenkomst over busknooppunt UMCG Noord


Maandag 4 maart begint de gemeente met werkzaamheden aan de Bloemsingel en de Oostersingel, bij de kruising met de W.A. Scholtenstraat. Hier komt het busknooppunt UMCG Noord. Langs deze plek rijden straks meerdere buslijnen en kunnen reizigers overstappen. De komende tijd worden er onder andere nieuwe bomen van ongeveer 16 meter hoog geplaatst. Vóór de zomer zijn er werkzaamheden aan bomen en riolering. Na de zomer gaat de gemeente het gebied opnieuw inrichten en bestraten. Dinsdag 26 februari organiseert de gemeente hierover een inloopbijeenkomst, van 17.00 tot 19.30 uur in het Student Hotel, Boterdiep 9. Kijk voor meer informatie op onze website.


62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page