top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Dinsdag 26 februari inloopbijeenkomst over busknooppunt UMCG Noord


Maandag 4 maart begint de gemeente met werkzaamheden aan de Bloemsingel en de Oostersingel, bij de kruising met de W.A. Scholtenstraat. Hier komt het busknooppunt UMCG Noord. Langs deze plek rijden straks meerdere buslijnen en kunnen reizigers overstappen. De komende tijd worden er onder andere nieuwe bomen van ongeveer 16 meter hoog geplaatst. Vóór de zomer zijn er werkzaamheden aan bomen en riolering. Na de zomer gaat de gemeente het gebied opnieuw inrichten en bestraten. Dinsdag 26 februari organiseert de gemeente hierover een inloopbijeenkomst, van 17.00 tot 19.30 uur in het Student Hotel, Boterdiep 9. Kijk voor meer informatie op onze website.


61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page