top of page
  • Algemeen

Atelier Marijke de Jong viert 15-jarig bestaan met open atelier en expositie


Atelier Marijke de Jong, cursussen tekenen, schilderen en druktechnieken, viert 15-jarig bestaan met open atelier en expositie van werk van cursisten.

Datum: zaterdag 13 april 2019 van 11.00 tot 16.00 uur

Adres: Boterdiep 46, in het pand van het Platformtheater

Foto: Hans Kaldeway

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat Marijke de Jong met cursussen tekenen, schilderen en druktechnieken begon op haar eigen atelier. Tijd voor een Open Huis en een Expositie!

Op zaterdag 13 april 2019 van 11.00 tot 16.00 uur worden in het Platformtheater werken van zo’n 30 cursisten, zowel beginners als gevorderden, getoond. Het atelier bovenin het pand is open voor bezichtiging. Marijke de Jong en de cursisten ontvangen de bezoekers en geven een toelichting op de werken en de wijze van lesgeven.

De bezoekers krijgen een gevarieerde expositie te zien. De grote variëteit aan werken illustreert de eigen wijze van lesgeven van Marijke de Jong, waarbij de individuele ontwikkeling van de cursisten centraal staat. In de lessen kunnen cursisten in ontspannen sfeer kennis maken en experimenteren met diverse materialen en technieken met als belangrijkste uitgangspunt datgene wat de cursist wil leren of maken.


35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page