top of page
  • Algemeen

Paasvoorstelling voor kinderen in de Nieuwe Kerk


Op zaterdag 20 april 2019 (Stille Zaterdag) organiseert de Nieuwe Kerk in Groningen een paasvoorstelling voor kinderen in de Stad en omgeving. Aan het evenement werken diverse jonge en oudere leden van de Nieuwe Kerkgemeente mee. De teksten zijn geschreven door ds. Evert Jan Veldman.

Centraal in de voorstelling staan de kinderen Mirjam en Micha en de rups Klaas. Klaas is verdwenen. In plaats daarvan heeft Micha een raar hard dood ding in zijn jampotje. Is Klaas dood? Of komt hij, net als rupsje Nooitgenoeg, er na een week weer uit als een prachtige vlinder? Op zoek naar het antwoord komen Mirjam en Micha onderweg allerlei figuren uit de bijbel tegen. In sommige bijbelverhalen lijkt het ook of het nooit meer goed komt. Zoals bij Noach en bij Mozes. Maar dan gebeurt er iets waardoor alles anders wordt.

De liedjes bij de verhalen worden begeleid door een combo.

Tijd: 19.00 uur tot 19.45 uur

Plaats: Nieuwe Kerk in Groningen

Toegang: gratis (collecte na afloop)

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar

Meer informatie: Alexander Brands, tel. 050 – 8532123


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page