top of page
  • Algemeen

Energiecafé


Wij organiseren een Energiecafé op elke 2e woensdag van de maand. Het laatste energiecafé, in april, was goed bezocht, informatief en gezellig. Het heeft ons geïnspireerd om op 12 juni het Energiecafé te wijden aan één thema, te weten: waar moet je op letten bij het verduurzamen van monumenten, beschermd stadsgezicht en hofjes. Geen eenvoudige kost, maar wel iets waar veel buurtbewoners mee te maken hebben. Rowdy van Roggen, bouwkundig adviseur, houdt zich als restauratiedeskundige bezig met onderhoud en beheer bij de gemeente Groningen, met name op het gebied van monumenten. Hij zal een inleiding verzorgen over het verduurzamen van monumenten, hofjes,e.d.

Het eerstvolgende Energiecafé is op 8 mei. Iedereen is welkom. We hebben dan o.a. de energieslurpmetertjes bij ons. Wie belangstelling heeft kan een metertje te leen meenemen.

Entree is gratis, koffie en thee kosten € 1,00

Wanneer?

8 mei

2 juni

Hoe laat?

19:00-20:30

Waar?

Het Energiecafé is in buurtcafé de Molleboon, Nieuwe Ebbingestraat 117.


21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page