top of page
  • Algemeen

Energieslurpers


Kieren en tochtgaten kosten onnodige energie, maar wat te denken van elektrische apparatuur die energie kan slurpen? Weet jij hoeveel de apparaten in huis gebruiken? En hoeveel energie de standby van je TV-toestel aan energie verbruikt, of de lichtjes op oplaadapparatuur, het zogenaamde sluipverbruik? Het is allemaal te meten. Hiervoor is eenvoudige apparatuur beschikbaar. Na 24 uur meten ben je een stuk wijzer. Wij hebben, met dank aan Buurkracht, zulke meetapparaatjes tijdelijk in ons bezit. Ze zijn gratis te leen. Interesse? Laat het ons weten via hortusenergiek@gmail.com en je kunt een apparaatje komen ophalen.


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zaterdag 1 april organiseren buurtgenoten en liefhebbers van het plantsoen Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee weer de voorjaarsschoonmaak in het Noorderplantsoen. Iedereen is van harte welkom om z

2023 starten we met 3 concerten voor jonge musici in de Nieuwe kerk op zondagmiddag 29 januari 26 februari en 26 maart. AANVANG: 15:00 De kerk is open vanaf 14:30 en bij inloop krijgt u een kopje thee

bottom of page