• Algemeen

Energieslurpers


Kieren en tochtgaten kosten onnodige energie, maar wat te denken van elektrische apparatuur die energie kan slurpen? Weet jij hoeveel de apparaten in huis gebruiken? En hoeveel energie de standby van je TV-toestel aan energie verbruikt, of de lichtjes op oplaadapparatuur, het zogenaamde sluipverbruik? Het is allemaal te meten. Hiervoor is eenvoudige apparatuur beschikbaar. Na 24 uur meten ben je een stuk wijzer. Wij hebben, met dank aan Buurkracht, zulke meetapparaatjes tijdelijk in ons bezit. Ze zijn gratis te leen. Interesse? Laat het ons weten via hortusenergiek@gmail.com en je kunt een apparaatje komen ophalen.


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook