top of page
  • Algemeen

Energiecafé Woensdag 12 juni


Het energiecafé wordt leuker en leuker. Elke keer meer bezoekers en boeiende en informatieve gesprekken. A.s. woensdag is alweer de vijfde keer!

Deze keer hebben we een thema en een gast. Het verduurzamen van monumenten staat woensdag centraal. Onze gast is Rowdey van Roggen, werkzaam bij de gemeente Groningen als deskundige op het gebied van restauratie van monumenten. Rowdey zal vertellen over het verduurzamen van monumenten, en over de geboden en verboden op dit gebied. Hij zal ook graag ingaan op vragen van onze kant hierover. Daarbij hopen we dat er buurtbewoners zijn die al ervaring hebben opgedaan op dit terrein en deze ervaring die avond met alle aanwezigen willen delen. Daarnaast zijn er inmiddels offertes aangevraagd voor collectieve aanschaf en installatie van zonnepanelen. We hopen hier ook nog iets over te kunnen vertellen.

Entree is gratis, koffie en thee kosten € 1,00

Wanneer?

12 juni

Hoe laat?

19:00-20:30

Waar?

Het Energiecafé is in buurtcafé de Molleboon, Nieuwe Ebbingestraat 117.


21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page