top of page
  • Algemeen

Energiecafé Woensdag 12 juni


Het energiecafé wordt leuker en leuker. Elke keer meer bezoekers en boeiende en informatieve gesprekken. A.s. woensdag is alweer de vijfde keer!

Deze keer hebben we een thema en een gast. Het verduurzamen van monumenten staat woensdag centraal. Onze gast is Rowdey van Roggen, werkzaam bij de gemeente Groningen als deskundige op het gebied van restauratie van monumenten. Rowdey zal vertellen over het verduurzamen van monumenten, en over de geboden en verboden op dit gebied. Hij zal ook graag ingaan op vragen van onze kant hierover. Daarbij hopen we dat er buurtbewoners zijn die al ervaring hebben opgedaan op dit terrein en deze ervaring die avond met alle aanwezigen willen delen. Daarnaast zijn er inmiddels offertes aangevraagd voor collectieve aanschaf en installatie van zonnepanelen. We hopen hier ook nog iets over te kunnen vertellen.

Entree is gratis, koffie en thee kosten € 1,00

Wanneer?

12 juni

Hoe laat?

19:00-20:30

Waar?

Het Energiecafé is in buurtcafé de Molleboon, Nieuwe Ebbingestraat 117.


21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page