• Algemeen

Havenstraat wordt 'leefstraat'


De gemeente is vorige week begonnen met de nieuwe inrichting van de Havenstraat tot 'leefstraat': een straat met veel groen en ruimte voor ontmoeting. Omdat hier ingrijpend werd gewerkt aan de waterleiding en de elektriciteit werd deze zijstraat van de Noorderhaven opengebroken en moesten bomen wijken. Aanleiding voor bewoners om samen met de gemeente na te denken over hoe de Havenstraat na dit werk weer prettig en groen kan worden. Daar rolde een ontwerp uit en vorige week is de nieuwe, aangepaste bestrating aangelegd. Dit najaar komen de nieuwe geveltuinen, bomen en haagjes die de straat een groene en aantrekkelijke aanblik geven.


18 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook