top of page
  • Algemeen

Straten afgesloten door Ladiesrun op 9 juni


Zondag 9 juni wordt in het centrum en de Hortusbuurt de GasTerra Ladiesrun gehouden. De straten waar het parcours doorheen loopt zijn dan tussen 13:00-16:30 afgesloten voor autoverkeer. Het parcours te voet oversteken kan wel. Kijk voor meer informatie op ladiesrungroningen.nl.


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page