top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Twee plekken overgebleven voor mogelijk nieuw muziekcentrum


Er zijn nog twee plekken over voor een mogelijk nieuw muziekcentrum dat De Oosterpoort in de toekomst kan vervangen. Het gaat om de Vrydemalaan in het Ebbingekwartier en de zuidkant van het stationsgebied. Om verder onderzoek efficiënt en zonder hoge kosten te doen, vallen volgens B&W twee plekken af. Dat zijn de huidige plek van De Oosterpoort en de noordkant van het stationsgebied. Het college verwacht begin 2020 de uitkomsten van verder onderzoek. Het is nog niet zeker of er een nieuw muziekcentrum komt. Dit hangt mede af van de financiën van de gemeente. Zie voor meer informatie de meest recente besluiten op onze website.


42 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In veel straten nemen geparkeerde auto’s veel ruimte in. Met een leefstraat kan dat (even) anders. Een leefstraat is een tijdelijke autovrije straat tijdens de zomervakantie. De straat wordt dan afges

Door onze columnist Teun Dijkhuis. Bouwen in de buurt is iets waar je vooral in een stad rekening mee moet houden. Vaak gaat het om begrijpelijke en/of onschuldige veranderingen, zoals het vernieuwen

bottom of page