• Uit het Stadsnieuws

Twee plekken overgebleven voor mogelijk nieuw muziekcentrum


Er zijn nog twee plekken over voor een mogelijk nieuw muziekcentrum dat De Oosterpoort in de toekomst kan vervangen. Het gaat om de Vrydemalaan in het Ebbingekwartier en de zuidkant van het stationsgebied. Om verder onderzoek efficiënt en zonder hoge kosten te doen, vallen volgens B&W twee plekken af. Dat zijn de huidige plek van De Oosterpoort en de noordkant van het stationsgebied. Het college verwacht begin 2020 de uitkomsten van verder onderzoek. Het is nog niet zeker of er een nieuw muziekcentrum komt. Dit hangt mede af van de financiën van de gemeente. Zie voor meer informatie de meest recente besluiten op onze website.


40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook