top of page
  • Uit het Dv/hN

Fracties gemeenteraad willen binnenstad aantrekkelijker voor kinderen; inwoners mogen suggesties lev


De fracties van D66, CDA, GroenLinks en PvdA willen de binnenstad aantrekkelijker maken voor kinderen. Daarom mogen inwoners of organisatie ideeën leveren. De partijen komen er nu mee, omdat de binnenstad op de schop gaat.

Dit kunnen zowel traditionele speeltuintjes zijn, als wandelroutes, hinkelpaden of fonteintjes, laat D66-raadslid Tom Rustebiel weten. ,,We zijn benieuwd waar inwoners mee komen en kijken vervolgens naar hoe het inpasbaar is.''

Reageren kan door foto’s te twitteren met de #spelen050, te reageren via de facebook-pagina’s van de vier partijen of door te mailen. Er wordt automatisch een online collage met ideeën aangemaakt op www.spelenindebinnenstad.nl.


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page