top of page
  • Uit het Dv/hN

Fracties gemeenteraad willen binnenstad aantrekkelijker voor kinderen; inwoners mogen suggesties lev


De fracties van D66, CDA, GroenLinks en PvdA willen de binnenstad aantrekkelijker maken voor kinderen. Daarom mogen inwoners of organisatie ideeën leveren. De partijen komen er nu mee, omdat de binnenstad op de schop gaat.

Dit kunnen zowel traditionele speeltuintjes zijn, als wandelroutes, hinkelpaden of fonteintjes, laat D66-raadslid Tom Rustebiel weten. ,,We zijn benieuwd waar inwoners mee komen en kijken vervolgens naar hoe het inpasbaar is.''

Reageren kan door foto’s te twitteren met de #spelen050, te reageren via de facebook-pagina’s van de vier partijen of door te mailen. Er wordt automatisch een online collage met ideeën aangemaakt op www.spelenindebinnenstad.nl.


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page