• Uit het Stadsnieuws

Pauze voor proef met pendelbus in binnenstad


De proef met de pendelbus in de binnenstad stopt per 1 oktober 2019, voor anderhalf jaar. Het college van B&W heeft dat deze week besloten. Er wordt weinig gebruik gemaakt van de pendelbus. Aan de westkant van de binnenstad rijden de bussen sinds 2017 een andere route. Eind volgend jaar rijden ook de bussen aan de oostkant van de binnenstad een andere route, is de verwachting. Dan wordt de proef met de pendelbus hervat met een nieuwe route, een nieuwe dienstregeling en mogelijk een nieuwe vorm van vervoer. De gemeente gaat daar, in goed overleg met belanghebbenden, de komende periode nader onderzoek naar doen. Lees ook het nieuwsbericht op onze website.


33 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook