top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Pauze voor proef met pendelbus in binnenstad


De proef met de pendelbus in de binnenstad stopt per 1 oktober 2019, voor anderhalf jaar. Het college van B&W heeft dat deze week besloten. Er wordt weinig gebruik gemaakt van de pendelbus. Aan de westkant van de binnenstad rijden de bussen sinds 2017 een andere route. Eind volgend jaar rijden ook de bussen aan de oostkant van de binnenstad een andere route, is de verwachting. Dan wordt de proef met de pendelbus hervat met een nieuwe route, een nieuwe dienstregeling en mogelijk een nieuwe vorm van vervoer. De gemeente gaat daar, in goed overleg met belanghebbenden, de komende periode nader onderzoek naar doen. Lees ook het nieuwsbericht op onze website.


38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page