top of page
  • Uit het Stadsnieuws

Inloopbijeenkomst over nieuwe regels voor woonschepen


Eigenaren van woonboten binnen de gemeente Groningen hebben straks een omgevingsvergunning nodig voor hun schip. Het gaat om woonarken die in de eerste plaats worden gebruikt om in te wonen, en niet om mee te varen. Het college van B&W past daarvoor de plaatselijke regelgeving aan. Ook komen er welstandsregels voor alle woonboten. Over deze nieuwe regelgeving organiseert de gemeente op 4 september een inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst is van 17.00 tot 20.00 uur in het gebouw van roeivereniging De Hunze, Praediniussingel 32 in Groningen. Hier kunt u de concept plannen inzien en vragen stellen. Kijk voor meer informatie op onze website


33 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page