Inloopbijeenkomst over nieuwe regels voor woonschepen


Eigenaren van woonboten binnen de gemeente Groningen hebben straks een omgevingsvergunning nodig voor hun schip. Het gaat om woonarken die in de eerste plaats worden gebruikt om in te wonen, en niet om mee te varen. Het college van B&W past daarvoor de plaatselijke regelgeving aan. Ook komen er welstandsregels voor alle woonboten. Over deze nieuwe regelgeving organiseert de gemeente op 4 september een inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst is van 17.00 tot 20.00 uur in het gebouw van roeivereniging De Hunze, Praediniussingel 32 in Groningen. Hier kunt u de concept plannen inzien en vragen stellen. Kijk voor meer informatie op onze website


31 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook