Thuis kunnen blijven wonen voor ouderen, ouderen met geheugenproblemen, mensen met dementie en klein


Mensen met dementie hebben dezelfde behoeften als ieder ander mens. Ze willen de draad van hun leven – ondanks de ontwrichtingen – oppakken met hun dierbaren. Blijven wonen in een eigen woning waarin zij zich thuis voelen. Waar nodig ondersteund met zorg totdat het thuis echt niet meer gaat. Hoe kunnen zij langer thuis blijven wonen met technologie en domotica zodat zij zich als mens met dementie ook veilig voelen?

Kunnen mensen met dementie ook in een woonvoorziening met een klein aantal mensen wonen in plaats van dat zij verhuizen naar een grootschalig verpleeghuis?

Hierover gaan we met elkaar in gesprek! Veel informatie over wat mogelijk is, maar ook over waar we naar toe moeten. Wat is daarbij nodig? Daar gaat deze bijeenkomst over!

Aanvang: 13.30 uur met inloop om 13.00 uur

Eindtijd: 17.00 a 17.30 uur.

Locatie: Bioscoop FORUM GRONINGEN aan het Hereplein 73 in Groningen.

Aanmelding: via info@zorginnovatieforum.nl. Daarbij kunt u in de onderwerpregel vermelden: Wonen en dementie - Lets Gro – 31 oktober 2019

Voor meer informatie bezoek onze website.


12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Vrienden van de Nieuwe Kerk

Donderdag 2 juli om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) vindt een orgelconcert plaats in de Nieuwe Kerk, waar drie gerenommeerde organisten een fraai programma zullen presenteren op het magistrale Ti

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

  • Facebook