top of page
  • Algemeen

Thuis kunnen blijven wonen voor ouderen, ouderen met geheugenproblemen, mensen met dementie en klein


Mensen met dementie hebben dezelfde behoeften als ieder ander mens. Ze willen de draad van hun leven – ondanks de ontwrichtingen – oppakken met hun dierbaren. Blijven wonen in een eigen woning waarin zij zich thuis voelen. Waar nodig ondersteund met zorg totdat het thuis echt niet meer gaat. Hoe kunnen zij langer thuis blijven wonen met technologie en domotica zodat zij zich als mens met dementie ook veilig voelen?

Kunnen mensen met dementie ook in een woonvoorziening met een klein aantal mensen wonen in plaats van dat zij verhuizen naar een grootschalig verpleeghuis?

Hierover gaan we met elkaar in gesprek! Veel informatie over wat mogelijk is, maar ook over waar we naar toe moeten. Wat is daarbij nodig? Daar gaat deze bijeenkomst over!

Aanvang: 13.30 uur met inloop om 13.00 uur

Eindtijd: 17.00 a 17.30 uur.

Locatie: Bioscoop FORUM GRONINGEN aan het Hereplein 73 in Groningen.

Aanmelding: via info@zorginnovatieforum.nl. Daarbij kunt u in de onderwerpregel vermelden: Wonen en dementie - Lets Gro – 31 oktober 2019

Voor meer informatie bezoek onze website.


16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag buurtgenoten, Zoals al was aangekondigd in de Kop d'r Veur van deze maand, zal de ALV van dit jaar plaats vinden op 1 juni 2023 om 19:30 in de Pijp aan het Boterdiep 69-1. Inloop is vanaf 19:00. U

bottom of page